Laica sous vide cirkulátor 1200w

Raktárkészlet: VAN
Laica sous vide cirkulátor 1200w
Laica sous vide cirkulátor 1200w
Laica sous vide cirkulátor 1200w
Laica sous vide cirkulátor 1200w
Laica sous vide cirkulátor 1200w
Laica sous vide cirkulátor 1200w
Laica sous vide cirkulátor 1200w
Laica sous vide cirkulátor 1200w
Laica sous vide cirkulátor 1200w
Laica sous vide cirkulátor 1200w
Laica sous vide cirkulátor 1200w
Laica sous vide cirkulátor 1200w
Laica sous vide cirkulátor 1200w
Laica sous vide cirkulátor 1200w

 

 

 

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Használati útmutató

 

tt a LAICA sous vide 2. generációs víz melegítő és cirkulátora. 

Modern dizájn, digitális beállítás és pontos hőtartás jellemzi. Praktikus eszköze lehet bármely modern konyhának.

Az egyik legegyszerűbben használható főző eszköz, az otthoni főzési igények kielégítésére.

Akár 15 liter víz cirkulációs kapacitással.

25-95 C között állítható víz hőfok, valamint akár 99 órára beállítható időzítő.

Digitális visszajelzés az egyszerűbb beállíthatóságért és a paraméterek követhetőségéért. 

 

TULAJDONSÁGOK

  • Automatikus, nagy precizitású főzési hőmérséklet a digitális vezérlésű termosztátnak köszönhetően
  • Természetesebb, intenzívebben megmaradó ízek
  • Egészséges főzési eljárás
  • Mindig garantáltan tökéletes eredmény
  • Kis helyet foglal, bárhová könnyen elvihető
  • A csomag tartalmaz: 5 db 25*30 cm-es sous vide főzőtasakot.

MŰSZAKI ADATOK

  • Feszültség: AC 220-240V 50/60 Hz
  • Teljesítményfelvétel: 1200W
  • Programozható hőmérséklet: 25°C - 95°C
  • Beállítható pontosság: 0.1°C
  • Víz cirkulációs kapacitás: 6-15 L
  • Időzítő beállítása:  99 óráig
  • Hőmérséklet egységek: °C and °F
  • LED kijelző, érintőgombok
  • Tárolási feltételek: +5°C +45°C; relatív páratartalom ≤RH 95%

 

 

 

 

Soha nem tapasztalt Illatos ,omlós szaftos ételekkel akarja elkápráztatni szeretteit ?

A kulcs : Sous Vide ( ejtsd szuvid ) főzés : Egy egyszerű és pontos reprodukálható főzési módszer, sokáig csak a top Shéfek titkos tudományának vélték és kizárólag Michelin csillagos éttermekben használták. A még ízletesebb és egészségesebb főzési rendszer lényege, hogy a ételt vákuum alatt sosu vide főző tasakba zárva -ételtől függően - rövidebb - hosszabb ideig "alacsony" hőmérsékletű cirkulált vízbe helyezve, az étel tökéletesen megfő. Csomagból kibontást követően igény szerint átsüthető. A vákuum csomagolásnak köszönhetően az étel megtartja az értékes összetevőit, hihetetlenül szaftos és omlós állagot biztosítva az ételnek.

A sou vide által főzött ételt lehűtés követőn akár 15 napig tárolható a hűtőszekrényben ezzel biztosítható, hogy akár előzetesen előkészíthetőek legyenek az élelmiszerek




Hasonló termékek
Adatok
Logisztikai információk
Ean:8013240890227 , Gyüjtő: 2 db , Raklap: n.a.
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
SVC107
Tömeg
1,37 kg/db
Webáruház készítés