Contigo Pinnacle "Latte" termosz 300 ml

Raktárkészlet: NINCS
Contigo Pinnacle "Latte" termosz 300 ml
Contigo Pinnacle "Latte" termosz 300 ml
Contigo Pinnacle "Latte" termosz 300 ml
Contigo Pinnacle "Latte" termosz 300 ml
Contigo Pinnacle "Latte" termosz 300 ml
Contigo Pinnacle "Latte" termosz 300 ml

Vadonat új termoszbögre a kávézás kedvelőinek tervezve !

 

Duplafalú rozsdamentes acél termoszbögre. A palackba töltött ital hőtartása : forró ital (3 órán át) vagy hidegital (12 órán át).***

A duplafal vákuum szigetelt, fala meggátolja a páralecsapódást.

Forrógőz kivezető szeleppel rendelkezik. 

 

AZ AUTOSEAL nyíitó rendszerrel ,biztonsági zárral,valamit  

forró gőz elvezető szeleppel rendelkezika tető.

Egyedülálló : szétnyitható és tökéletesn elmosható nyitó szerkezettel 100% higiéniát biztosít a felhasználónak.

 


Nézd meg a videoót, és ha értékeled az innovációt és a prémium termékeket, nem lesz kérdés miért válaszd az új Pinaccle temoszbögrédet  a világ  "leginnovatívabb " termosz és sportkulacs márkájától.    

 Contigo -  Veled minden nap !

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

 

Rozsdamentes duplafalú acél vákuum szigetelésű termoszbögre !  

 

A szabadalmazott egyedi AUTOSEAL technológiának köszönhetően kényelmes - egykezes használatot tesz lehetővé , lassaban hül ki a folyadék,ill.  +100% cseppmentességet garantálható.

 

A fedőn található biztonsági zár használatával elkerülhető, hogy pl. a termoszbögre táskában tárolás közben -egy véletlen nyitó gomb megnyomással - a folyadék kifolyon a termoszból.

 

 palackba töltött ital órákig megtartja a kívánt hőmérsékletét:  forró (4 órán át)  vagy  hideg (12 órán át) *** . A termosz bögre fala   duplafal  és vákuuszigetelt, ami meggátolja a külső páralecsapódás. 

 

Forrógőz kivezető szelep pel rendelkezik. Az  AUTOSEAL technológiá nak köszönhetően pedig garantált a  100%-os csöpögés mentesség !

 

+ ráadás 100% higénia !  A különleges szétnyitható tető akár mosgatógépben is elmosható biztosítva, hogy nem marad étel szemcse vagy kávé maradék a fedőben amely a baktérium képződés melegágya lehetne.

 

 

***Az egyes termobögréhez garantált hő tartását a gyártó az alábbi eljárás alapján határozta meg :

A termobögrét feltöltik 95 ºC fokos vízzel max. vonalig , ezt követően a tetőt lezárják.
Óránként mérik a víz hőfokát, egészen 60 ºC fokig. Eddig tart a gyártó által vállalt garantált hőtartási idő.

Ez alapján rangsorolják be, hogy a termo bögrék mennyi ideig képesek a bennük tárolt folyadék forró hőmérsékletét megtartani.
A Contigo termobögrék hosszú hőtartásának a nyitja a duplafalú palack  vákuum-szigeteléssel, illetve a folyamatosan lezárt tető. Mivel a folyadék  fogyasztás idejére csak rövid ideig egy kis nyílás van nyitva, ezért nem veszít hőt a folyadék és lassaban hűl ki . 
FONTOS: Kérem vegye figylembe, hogy a fent megadott hőtartás csak előzetesen (feltöltés előtt) szoba hömérsékleten ( min. 20-22C fokos ) tárolt  ,és folydékkal teljesen feltöltött  termoszbögrére garantálható!

Ennek az oka: mivel termoszbögre palack  belső felülete acél - amely kiválló hővezető képességű - ezért amennyiben pl. előzetesen hideg kamrában tárolt termoszbögrébe önt bármilyen forró folyadékot, az azonnal lehülhet  akár 50-60 C fokra.  A tető lezárást követően e miatt nem képes a specifikációan megadott hőtartásra.

Tanács: ha hideg helyen tárolta a termoszbögrét, mindíg melegítse elő a belsejét, pl: töltse meg akár meleg csapvizzel, így pár percen belűl a termosz belselye eléri a kívánt hömérsékletet, ez által nem hűti le a később beleöntött folyadékot, így garantálha

 

 

 

 

 

Adatok
Logisztikai információk
Ean:,Gyüjtő:4 , Raklap: n.a.
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
1000-0634
Tömeg
285 g/db
Webáruház készítés